20 maart 2024

Vacature muziekbegeleider

Het Balanske is een vrijetijdszorgcentrum gelegen in Tielt-Winge. Sinds de oprichting in 1992 richten we ons op personen met een beperking, en hun hele gezin. Ons doel? Vrijetijdsbesteding op maat aanbieden voor de brede doelgroep én een plek zijn waar ouders met een kind met een beperking steun vinden bij elkaar en elkaar kunnen ontmoeten.

Om zo veel mogelijk mensen van diverse leeftijden met uiteenlopende interesses te bereiken, organiseert Het Balanske een ruim aanbod aan activiteiten. Dit gaat van kleinschalige activiteiten op weekbasis, zoals sport en spel of een creatief/muzikaal aanbod, tot grotere meerdaagse activiteiten zoals onze speelpleinwerking en groeps- en gezinsvakanties tijdens de vakantieperiodes. Om onze werking te garanderen kunnen wij rekenen op een team van verschillende coördinatoren in het jeugd- en sociaal werk, een algemeen coördinator, enkele ondersteunende personeelsleden en een grote groep vrijwilligers. Voor ons muzikale activiteitenaanbod zijn wij op zoek naar een muziekbegeleider.

Jouw takenpakket

Als muziekbegeleider begeleid je individuele muziekateliers van 30min tot 1u. Tijdens deze individuele momenten laat je je muziekaanbod zo nauw mogelijk aansluiten bij de mogelijkheden en de wensen van de kinderen en jongeren met een
beperking. De ene zingt graag, de andere bespeelt liever één van de verschillende beschikbare instrumenten, telkens naar eigen kunnen.

Wie zoeken we?

Als muziekbegeleider heb je niet alleen een hart voor muziek maar ook affiniteit met onze doelgroep van personen met een beperking. Je behaalde een diploma in een muziekopleiding of kan op een andere manier je muzikale ervaring aantonen. Werkte je al eerder met personen met een beperking, dan heb je een extra troef in handen. Een eerste werkervaring is niet noodzakelijk, een gezonde dosis enthousiasme des te meer!

Daarnaast hechten wij belang aan volgende persoonsgebonden competenties:

  • Creativiteit
  • Zelfstandig werken en plannen, van aanpakken weten
  • Contactvaardig zijn en je daarbij kunnen aanpassen aan wie voor je staat (een cliënt met beperking, de ouders, een collega, …)
  • Flexibiliteit

Wij bieden jou:

  • Een contract van 4u of 8u per week van september 2024 tot en met juni 2025. Bij gunstige evaluatie door jou en door ons kan dit vanaf september 2025 omgezet worden in een contract voor onbepaalde duur voor 4u of 8u per week. Je werkt tijdens het weekend (zaterdag). Tijdens schoolvakanties is er geen muziekaanbod.
  • Een collegiale sfeer, waar collega’s steeds voor elkaar klaarstaan.
  • Verloning volgens de barema’s van PC 329.

Geïnteresseerd?

Wil je graag meer informatie over deze vacature, dan kan je contact opnemen met Stephanie Sneyers (stephanie@balanske.be). Solliciteren voor deze vacature kan t.e.m. 12/05/2024 door je CV en motivatiebrief te mailen naar: stephanie@balanske.be.