04 februari 2021

Vanaf nu online reserveren en inschrijven voor activiteiten

We hebben er wat langer op moeten wachten dan voorzien, maar nu is het zover! Vanaf vandaag lopen alle inschrijvingen voor activiteiten en reservaties voor snoezel en watersnoezel enkel nog via de website.

Je kan daar je bestellingen ook opvolgen, personen en groepen beheren, reservaties wijzigen en onkostennota's raadplegen. Het zal niet meer mogelijk zijn om telefonisch of via email bij de coördinatoren zelf te reserveren.

Alle personen die reeds in het najaar 2020 registreerden ontvingen een mail ter vervollediging van hun profiel/account (adres en deelnemers onder je gezin of groep toevoegen). Je kan vanaf nu altijd inloggen op dit account, reservaties maken en bekijken of aanpassingen doen aan je profiel "Mijn Balanske".

Ben je niet geregistreerd? Dan kan je dit alsnog doen op deze pagina.

Vragen of opmerkingen?

Op deze pagina vind je enkele filmpjes en veelgestelde vragen terug die je verder op weg helpen. Mijn Balanske is ook voor ons een nieuwe manier van werken en er zullen ongetwijfeld kinderziektes naar boven komen. Dus heb je vragen, opmerkingen, ... laat het ons zeker weten. Je kan terecht bij Kelly Cuypers