25 mei 2021

Versoepelingen: deze diensten organiseren een afsluitactiviteit

Door de versoepelingen - verleden week aangekondigd - kunnen we met Het Balanske nog enkele leuke activiteiten organiseren nog voor de zomer van start gaat.

Vanaf 9 juni gaan deze versoepelingen in, en dus kunnen we voor en samen met meerdere doelgroepen een activiteit inrichten. De leeftijdslimiet verdwijnt en de beperking op het aantal deelnemers wordt opgetrokken tot 50, indien organisatorisch mogelijk.

Sommige diensten kunnen zo voor het eerst weer samenzijn, maar laat ons er nog een fijne activiteit van maken waarbij we kunnen uitkijken naar een zorgeloze en veilige heropstart in september.

Wat er nog zoal zit aan te komen als afsluitactiviteiten van dit jaar:

- een bewegingsactiviteit van United by Wheels op zondag 6 juni
- een spelletje Kubb van G-basket op woensdag 9 juni
- een afsluitactiviteit van de crea op zaterdag 12 juni
- een Vlaamse kermis van MOVE!, op zaterdag 26 juni
- een gezinsuitstap naar binnenspeeltuin Ravot met Lillebie op zaterdag 26 juni (inschrijving volgt nog)

- een spartacus run op maat voor de deelnemers van omnisport en Kick-Fun, maar ook voor alle andere Balanske-deelnemers op zaterdag 19 juni

- een openluchtcinema van StudioBrus op vrijdag 25 juni (inschrijven volgt later)

Daarnaast zullen ook onze tandemfietsers voor het eerst weer uitrijden, op zaterdag 29 mei en op zaterdag 5 juni.

De één-op-één activiteiten zoals het muziekatelier en Leren Spelen gaan hun laatste maand van dit schooljaar in, net zoals de sport & dans!

Snoezel en watersnoezel

Onze snoezel blijft geopend zoals tevoren. Het max. aantal deelnemers - tot hiertoe 10 omwille van de coronamaatregelen - en de leeftijdsgrens vervallen nu hierbij. Alle groepen kunnen dus weer een reservatie maken.

Vanaf 9 juni zullen wij ook onze watersnoezel weer mogen openen voor gezinnen. Maak nu al je reservatie!

Aan alle deelnemers veel plezier gewenst bij de afsluit van dit schooljaar. Vanaf eind augustus kan je voor het nieuwe schooljaar inschrijven.