09 maart 2021

Week van het Goede Doel met 'SMOG'-sessie

Ter afsluiting van 'Ik steun mijn goede doel' richten verschillende organisaties waaronder Het Balanske een workshop in tijdens de 'Week van het goede doel' einde maart. Wij gaan voor een inspiratiesessie SMOG op donderdag 1 april.

In oktober lanceerde Ik Steun Mijn Goede Doel een fondsenwervingscampagne om de goede doelen in nood vanwege de Coronasituatie te steunen. Meer dan 570 organisaties registreerden zich en meer dan 400 inzamelacties werden ingediend! De slogan luidde en luidt nog steeds: Samen in actie. Om de resultaten te vieren en de fondsenwervingscampagne tot een mooi einde te brengen organiseren de goede doelen speciaal voor jullie een eindfeest.

Een slotweek voor de eerste editie van Ik Steun Mijn Goede Doel, vol online events & workshops gecreëerd en gegeven door goede doelen op basis van hun kennis, kunde en inspiratie.

Inspiratiesessie SMOG

In totaal worden 93 interessante workshops gegeven. Het Balanske heeft gekozen voor om je wat bij te brengen over SMOG.

Tijdens deze workshop leer je een aantal dagelijkse SMOG gebaren. SMOG is een vorm van ondersteunende communicatie. Hiermee kunnen kinderen, jongeren en volwassenen met een communicatiehandicap hun noden, wensen en behoeften duidelijk maken én hun omgeving beter begrijpen. De gebaren zijn niet zo moeilijk uit te voeren. De workshop is toegankelijk voor iedereen. Het aantal inschrijvingen wordt beperkt tot max. 25.

Vrije donatie om deze workshop te volgen

Schrijf je hier in en doe een vrije bijdrage voor de workshop via BE97734357187149 met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’. Je ontvangt een week voor de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.