06 juli 2020

Welkom aan Femke, begeleidster bij De Kalebas

Bij onze dagopvang De Kalebas verwelkomen we een nieuw gezicht. Femke neemt samen met Lien en Silke mee de begeleiding en zorg op van onze gasten.

"Ik heb de kans gekregen om als begeleidster in dagcentrum 'De Kalebas' aan de slag te gaan en daar ben ik superblij mee en uiteraard heel dankbaar voor", zegt Femke. "Mijn passie is werken voor en met mensen. Ik heb in het Balanske helemaal mijn ding gevonden, omwille van het feit dat wat ik graag doe en wat ik altijd heb gedaan hier mooi samenkomen. Ook vind ik het een fantastische uitdaging om mee te kunnen werken en vorm te kunnen geven aan een uitbouw van een gloednieuw dagcentrum. Ik kijk alvast uit naar het verdere verloop van mijn werkcarrière in Het Balanske!"

Ook in haar vrije uren zit Femke niet stil. "Ik ga graag wandelen met mijn teckel 'Lily' en ben ik creatief bezig. Ook hou ik ervan om met mijn caravan op avontuur te gaan in de natuur. Ik heb een grote interesse voor muziek, en ik luister ook het liefst naar mijn muziek met een platenspeler."

Veel plezier en succes bij De Kalebas, Femke!