15 juni 2020

Win een snoezelsessie voor het hele gezin

Onze snoezel is sinds enkele weken weer geopend, en dat vieren we graag. Samen met jullie!


Wil jij een snoezelsessie voor jouw gezin/bubbel (max. 10 personen) winnen? Neem dan deel aan onze teken/knutselwedstrijd. Maak een kunstwerk rond het thema 'samen sterk', want samen - en toch ook een beetje alleen in ons kot - zijn we de afgelopen moeilijke periode doorgekomen. En ook alleen samen kunnen we in de toekomst sterk staan.

Bezorg jouw tekening op het onthaal van het Balanske, of stuur ze per post naar:
Het Balanske
Halensebaan 2
3390 Tielt-Winge


Wij hangen maar al te graag alle kunstwerken op in ons onthaal. Nadien maken we een foto van onze mooie muur die we delen op onze Facebook-pagina!

Deelnemen aan onze wedstrijd kan tot en met woensdag 15 juli. Op donderdag 16 juli maken we de winnaar bekend door loting.

PS: wil je alvast komen snoezelen voor de wedstrijd afgerond is, dan vind je zeker nog een vrij moment de komende weken. Ook tijdens de zomervakantie zijn er nog beschikbare sessies.
Onze snoezel is geopend op weekdagen en tijdens weekends tussen 9 en 20 uur, na reservatie: 016 63 90 21 of info@balanske.be

Ter info over de hygiënemaatregelen: voor ieders gezondheid zorgen wij er na elke sessie voor dat de contactoppervlakken en drukknoppen ontsmet worden. Bij het binnenkomen vind je handgel. Een mondmasker is niet verplicht.