28 juli 2019

WIN Gezinsticket voor Buitenbeenpop

Het festivalseizoen is volop aan de gang. Buitenbeenpop op 30 augustus in Leopoldsburg vormt al bijna de afsluiter van het seizoen. Wij mogen een gezinsticket (4 personen) wegschenken!

Buitenbeenpop in Leopoldsburg is een openluchtfestival aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van personen met een beperking.
Het programma start om 9.45 uur. De laatste band treedt aan om 14.45 uur.

Op het programma:
XL Band
Barbara Dex
Sergio
Willy Sommers
jelle Cleymans en zijn El Bandidos
Christoff & Band
surprise act

Wist-je-datjes over het festival

Op het festival wordt een specifieke festivalsfeer gecreëerd rekening houdend met speciale ondersteuningsbehoeften van de personen met een beperking zoals: aangepast sanitair, berijdbare stroken voor de rolwagengebruikers, de mogelijkheid tot verzorging, de mogelijkheid om te rusten, de aanwezigheid van Tolken Vlaamse Gebarentaal en blinden tolken, enz.

  • Voor de doven en slechthorenden is er op Buitenbeenpop Tolk Vlaamse Gebarentaal en voor blinden en slechtzienden is er audiodescriptie.
  • Het rolstoelpad is uitgebreid tot 6000m.
  • Op het festival is een snoezel- en verzorgingsruimte voorzien, ingericht door KVG Limburg.
  • Als je met de trein naar Leopoldsburg komt, komt de organisatie je GRATIS afhalen aan het station van Leopoldsburg met auto's, bus met lift voor rolstoelers en/of toeristisch treintje. Ook is er voor de rolstoelers die met de trein komen een lift voorzien, geregeld door de NMBS, om het in- en uitstappen te vergemakkelijken.
  • Wil je de zekerheid om alles zittend te volgen, breng dan voor de zekerheid zelf een stoel mee.
  • Dieren zijn niet toegelaten op de festivalweide met uitzondering van assistentiehonden

Inkomprijs

Inkom in voorverkoop bedraagt 13 euro, te verkrijgen bij dienst Toerisme (011 40 21 84) - Cultuurcentrum (011 34 65 48) - Gemeentehuis (011 34 92 10), of te bestellen via info@buitenbeenpop.be. De kaarten worden voor u aan de kassa klaargelegd.

WIN een gezinsticket

Met Het Balanske mogen wij een gezinsticket voor 4 personen wegschenken (t.w.v. 52 euro) om deze leuke festivaldag te beleven.

Hoe kan je deelnemen?

Geef ons via mail mee waarom jij graag wil winnen en wie je zal meenemen.
Reageren kan tot en met zondag 11 augustus. Maandag 12 augustus maken we het winnende gezin bekend op onze Facebookpagina.