28 november 2019

Word jij onze nieuwe trainer G-basket?

Het Balanske is op zoek naar een train(st)er G-basket. De lessen vinden plaats op woensdagavond in de sporthal van Boutersem.

Bij G-basketbal voor personen met een verstandelijke handicap vanaf 14 jaar ligt de nadruk op het recreatieve en minder op het competitieve.

Het doel van de lessen is het aanleren van basketbalvaardigheden en andere spelvaardigheden (omgaan met winst en verlies, samenwerking enz …) om zo geleidelijk te komen tot het spelen van wedstrijdjes.

Waar en wanneer? G-basket vindt plaats elke woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur in de sporthal van Boutersem.

Wie zoeken we?

Als lesgever van onze sportdiensten verwachten we dat je aan de slag bent als (student) leerkracht lager onderwijs, (student) leerkracht lichamelijke opvoeding (LO), (student) leerkracht, pedagogisch geschoold of in opleiding.

Met jouw enthousiasme en gedrevenheid, humor en spontaniteit neem je elke deelnemer mee in een leuke namiddag of avond sport en spel.

Wat mag je verwachten?

Je wordt ondersteund door een team van beroepskrachten en coördinatoren.
Deze functie als vrijwilliger wordt vergoed aan de hand van een afgesproken uurtarief.

Je kan rekenen op een collegiaal team, enthousiaste deelnemers, een goede sfeer en waardering. Wij zorgen ook voor een verzekering, vorming en ontmoetingsmomenten met andere vrijwilligers.

Heb je interesse?

Reageer dan zo snel mogelijk met jouw cv en motivatie naar Lotte Uytterhoeven: 016 63 90 21 of via mail.