24 juni 2023

Inschrijven voor sportlessen dit najaar kan nu al

Nog voor de zomervakantie start, denken we al aan het najaar. Je hebt alvast de mogelijkheid om in te schrijven voor enkele van onze (sport)diensten.

Andere diensten met losse activiteiten starten uiteraard ook weer hun werking in de loop van september op. Vanaf begin augustus kan je inschrijven voor deze eerste activiteiten van het najaar. 

Voor deze sportactiviteiten kan je alvast inschrijven:

* tandemfietsen: een fietstocht op 5 augustus. Voor deelnemers vanaf 14 jaar, al dan niet samen met begeleiding door een ouder/familielid.

dans, waarin je dansjes kan aanleren (eerste lesmoment) of leert bewegen op muziek (tweede lesmoment). Vanaf zaterdag 2 september: voor kinderen en volwassenen, samen met dansjuf Mieke in Het Balanske.

* United by Wheels: alle zondagen ofwel basket/badminton/tafeltennis of hockey in rolstoel, in de sporthal van Boutersem. Opstart op 3 september, met de UBW-trainers Danny en Seppe.

* G-basket, start op woensdag 6 september. Voor jongeren vanaf 16 jaar, in de sporthal van Boutersem

* omnisport: proef van allerlei sporten en scherp je talenten aan. Opstart op 9 september met sportleerkracht Stan

* Kick-Fun: omnisport voor gevorderden. Eveneens opstart op 9 september, samen met sportleerkracht Stan

Voor deze ateliers kan je alvast inschrijven:

* muziekatelier: 1-op-1 muziekles op wekelijkse basis (of tweewekelijks mits overleg). Neem contact op met Hilde Van Belle.

* cybersnoezel: scherp je digitale vaardigheden aan. start op zaterdag 23 september op. Neem contact met Sophie Massy bij interesse.

* Leren Spelen: spelvaardigheden voor kinderen/jongeren met autisme, start op zaterdag 23 september. Neem contact op met Sophie Massy om je vragen te stellen en om een vast spelmomentje vast te leggen.

Alle andere najaarsactiviteiten voegen we toe van zodra deze bekend zijn.

Weet je niet goed welke vrije tijd het beste bij jou past? Dan gaan we samen op zoek! Vrijetijdstrajectbegeleiding helpt je ongetwijfeld een keuze te maken. Neem contact via 016 63 90 21 of asja@balanske.be.

Op naar een fijne vrijetijdsinvulling van het najaar!