Vrijwilligers

Het Balanske kan rekenen op de hulp van een gemotiveerde groep vrijwilligers. Hun inzet is enorm! Je vindt ze dan ook overal terug. In de eerste plaats op activiteiten, waar ze samen met de deelnemers leuke momenten beleven. Maar ook 'op de achtergrond' hebben we een gedreven vrijwilligersgroep die Het Balanske draaiende houdt. Bel je naar het Balanske, of kom je (water)snoezelen? Dan word je geholpen door onze onthaalvrijwilligers. Zij doen hun werk schitterend! Ook onze vrijwillige technische ploeg zijn we heel dankbaar, voor al het werk dat zij keer op keer in orde brengen!

Als vrijwilliger van het Balanske maak je ook deel uit van onze vrijwilligerswerking. Het Balanske is heel dankbaar voor de inzet van zoveel vrijwilligers! Om hen te bedanken en in de bloemetjes te zetten, worden er vrijwilligersactiviteiten georganiseerd.

Heb je ook zin om vrijwilliger te worden? Je bent bijzonder welkom! Je beslist als vrijwilliger zelf welk engagement je opneemt. We willen graag eens met jou samen zitten om de verschillende mogelijkheden te bekijken. We hopen snel iets van je te horen!logo-drk

Het Balanske is een gezinsactiviteitencentrum voor personen met een handicap en hun gezin


Met de steun van